Wie zijn wij?

Hilde Van Couwenberghe
Coach

Was 30 jaar professioneel werkzaam in het doorzien van de werking van de psyche onder andere als psychotherapeute en (psycho-energetische) coach, en daarnaast jarenlang bezig met  meditatie, yoga, kosmosofische inzichten, bewustzijn. 

Door te begrijpen dat we het leven minder sturen dan we denken, zetten we onszelf minder centraal en komt er verschuiving van onbegrip naar begrip, van controle naar overgave: naar kijken wat het leven ons brengt. Vanuit rust, evenwicht en door “uit te zoomen” krijg je een veel helderdere en begripsvolle kijk. Je gaat je denken, reactiepatronen en waarheden relativeren.

Daarnaast is voor wie haar kent 'natuur en beweging' op het lijf geschreven 🙂

In 2016 kochten wij een verblijf voor groepen op een natuurdomein in de Vogezen. Aangesproken door de idyllische ligging, volledig omringd door natuur, en de fijne energie van de plek volgden we ons hart. Met het doel een inspirerende plek uit te bouwen die de mogelijkheid biedt zich onder te dompelen in de rust, stilte, natuur, cursussen, oneindige wandelmogelijkheden en deugddoend samenzijn.

Jos Janssen
Musicus

Jos studeerde dwarsfluit aan het conservatorium te Amsterdam. Na zijn studie lag de focus op kamermuziek, solo optredens en lesgeven. Tegenwoordig componeert hij muziek voor meditatie, healing, reiki, yoga en relaxatie, wat resulteerde in meerdere cd's. . Daarnaast geeft hij ook meditatieve live concerten. Voor meer informatie over zijn muziek en concerten, neem gerust een kijkje op zijn website.

website

Kevin

Graphic Designer

Wanda

Digital Strategist

Andrew

Marketing Director

Melissa

UX Designer

David

Web Developer